Economia

Bona acollida de l’anunci d’inversió a Mont-Roig

“És un primer pas”, segons els agents socials

Veïns i comerciants de Mont-roig del Camp celebren la instal·lació d’una empresa de bateries

Els agents econòmics han celebrat la noticia sobre la inversió de l’empresa sudcoreana ILJIN Materials a Mont-roig del Camp (Tarragona), que ha anunciat el Govern des de Seül. Foment del Treball i CCOO han aplaudit la decisió després d’anys d”un no parar” de desinversió al sector industrial, especialment el de l’automòbil, encapçalat amb el tancament de Nissan. “És un primer pas positiu”, ha dit a l’ACN el president de Foment, Josep Sánchez-Llibre. Així mateix, ha apuntat que es un “primer senyal” de reindustrialització del sector. El secretari general de CCOO d’Indústria, José Antonio Hernández, ha celebrat també el projecte, valorat en 600 milions d’euros, i ha ressaltat que mostra la capacitat de l’industria catalana per “regenerar-se”.

“Es una noticia especialment bona en un moment on portem tres o quatre anys amb un no parar de desinversió industrial”, ha afegit Hernández abans d’afirmar que la inversió certifica la capacitat del país per “mantenir i atraure” projectes.

Els veïns

Satisfacció i sorpresa entre els veïns i comerciants del Mont-roig del Camp (Baix Camp) La seva instal·lació ha estat el principal tema de les converses d’aquest dilluns als comerços, bars i places de la localitat. Molts dels veïns asseguren que aquest projecte ajudarà a revitalitzar l’economia local. “Esperem que sigui una millora pel poble, com a mínim tindrem vida, hi ha molt de jovent que ha de marxar a fora a treballar”, ha afirmat a l’ACN la Pilar Asenció, una de les veïnes de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia