La Fira de Campllong es manté, tot i la crisi, i tindrà 30 expositors

Se celebrarà els dies 18 i 19 d'abril i serà inaugurada pel conseller d'Agricultura

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, inaugurarà la 27a Fira Comarcal de Primavera de Campllong, el dissabte 18 d'abril a les 12 del migdia. El recinte firal d'aquesta 27a edició de la Fira de Primavera és de 40.000 metres quadrats, dels quals un total de 2.750 són coberts.

Entre moltes altres possibilitats, a la fira s'hi podrà trobar l'11è mercat d'ocasió de maquinària agrícola i industrial, la 8a mostra de bestiar, el 27è concurs morfològic de vaques de raça frisona, el 27è concurs de treball monogràfic de ramat i gos d'atura català, el 4t concurs morfològic de burro català, el 15è trofeu d'agility i la tractorada de tractors antics.

Com a novetat d'aquest es podrà veure una gran mostra d'aus de raça, amb una col·lecció de coloms de diferents zones del món, i altre aviram entre el qual destaquen les aus autòctones com l'oca empordanesa, el faisà comú, la perdiu roja, dues races de colom, lloques amb polls, gallines i galls de pagès, gallina del Prat i gallina flor d'ametller. També hi haurà exhibicions eqüestres, concurs de paletes i de miniexcavadores.

Jornades tècniques

Com cada any, paral·lelament a la Fira, s'organitzen unes jornades tècniques per als professionals del sector, amb les intervencions de diferents experts, com ara Jordi Peix, assessor del Departament d'Agricultura. La primera jornada tindrà lloc el dimecres 15, a partir de les 11, i tractarà sobre el sector lleter davant la crisi i la PAC, i es presentarà la Fundació Agroterritori. La segona jornada, el dijous 16, a 3/4 d'11, portarà per títol Genòmica: un abans i un després a la indústria de la inseminació artificial. Les jornades es desenvoluparan al local social del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.