Economia

LLEIDA

Es busquen 1.000 compradors de pisos

El saló de liquidació d'estocs immobiliaris obre avui portes a la Llotja de Lleida

Passada la breu remuntada estiuenca en la venda d'habitatges i a punt d'acabar-se el termini per comprar-ne i gaudir de desgravacions fiscals, immobiliàries, entitats financeres i promotores han reunit en un sol saló un miler d'habitatges d'obra nova, un terç de l'estoc lleidatà.

El conseller Francesc Baltasar, acompanyat d'altres autoritats, ha inaugurat aquesta tarda a La Llotja de Lleida el saló Liquidació d'Oportunitats Habitatge (LOH!), que està obert fins dissabte. Es tracta d'una iniciativa “pionera” a Catalunya quant a fórmula per vendre habitatges. Els interessats, que s'hagin registrat prèviament al web del saló (www.loh.cat), tindran atenció personalitzada en l'únic estand del saló, que en concentra l'oferta. “El visitant, si està interessat en un habitatge, podrà veure'l en aquell moment”, han explicat fonts del saló. L'Associació de constructors-promotors d'habitatges de Lleida i comarques, el col.·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària i Fira de Lleida en són els organitzadors. Les entitats financeres també aporten al LOH la seva borsa d'habitatges i prometen condicions especials de finançament.

El pisos més econòmics de tota la demarcació de Lleida es troben als Alamús i a Alcarràs i tenen un cost inferior als 60.000 euros. En canvi, la casa més cara que es pot trobar a la show-room es troba a la ciutat de Lleida i el seu preu ronda els 300.000 euros. En el darrer any, el preu dels pisos ha baixat a les comarques lleidatanes entre un 20% i un 30% i “ja no pot fer-ho més”, segons fonts del saló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA