Es presenta el nou web del turisme termal de Catalunya

Termatalia ha donat el tret de sortida a les accions de promoció que endega el Consorci de Viles Termals de Catalunya un cop consolidada la seva creació. Així, www.catalunyatermal.cat és el nou domini sota el qual es presenten els 9 municipis que formen part del Consorci de Viles Termals de Catalunya. Amb aquest portal, l'entitat tanca l'etapa de construcció i organització de l'organisme constituït formalment el setembre de 2008 amb l'objectiu de servir de plataforma per a la promoció del turisme termal català, segons informa l'Ajuntament de Caldes de Montbui, on es va presentar el nou domini.

En paral·lel a la construcció de la web, el Consorci s'ha dotat d'estructura i diferents tipus de materials i accions promocionals que li permetran presentar-se arreu com a referent del turisme termal al país.

El web néix en català, però en breu podrà ser consultada també en castellà, anglès, francès, italià i alemany. En ell apareixen les principals dades per tal que la persona interessada conegui el significat del termalisme, les seves propietats tant turístiques com terapèutiques i els seus beneficis. Alhora, en el portal trobarà tota la informació sobre els municipis consorciats, els principals atractius i la seva oferta d'establiments termals, amb enllaços als webs d'interès relacionats.

En el moment de la inauguració de la web, els nou municipis adherits són: Benifallet, Caldes d'Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, el Vendrell, la Garriga, Sant Climent Sescebes, Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners.

En paral·lel al web, el conjunt de viles termals consorciades també estrena eslògan: «Viles termals catalanes. Terra i aigua».

Un any després de la formalització del Consorci de Viles Termals de Catalunya, temps durant el qual l'entitat ha aprofitat per estructurar-se i dotar-se d'elements que l'ajudaran a donar-se a conèixer, es prepara l'acte de presentació al públic.

El Consorci serà presentat davant la ciutadania, les administracions i els agents turístics del territori en un acte previst pel proper 16 de novembre, a les antigues cotxeres de Palau Robert. El presidiran Jordi Solé, alcalde de Caldes de Montbui i president del Consorci, la resta d'alcaldes dels municipis consorciats, i Joan Carles Vilalta, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya. Amb l'acte arrenca una nova etapa d'aquesta jove entitat que té per objectiu donar a conèixer arreu el potencial que sobre turisme de salut i turisme termal ofereix el país. En paral·lel, el Consorci espera continuar creixent a través de l'adhesió de nous municipis catalans també termals i encara no consorciats.

D'altra banda, la fira sobre turisme termal celebrada a Ourense aquest cap de setmana ha estat el primer escenari en el qual ha exposat el seu producte turístic el Consorci de Viles Termals de Catalunya.

L'entitat ha compartit estand amb Turisme de Catalunya en aquesta que és l'única fira monogràfica de termalisme en la Península Ibèrica. L'estand ha ocupat una superfície de 18 m2 i des d'ell s'han distribuït els nous díptics informatius de les viles termals catalanes i els balnearis en 6 idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i italià. El díptic s'ha lliurat junt amb un necesser, un estoig de làmines de sabó i un bolígraf amb l'objectiu de promoure les viles termals adherides al Consorci, amb l'estrena de l'eslògan escollit pels membres del Consorci «Viles termals catalanes. Terra i aigua» que anirà serigrafiat en tot aquest material promocional. En total l'estand ha donat unes 500 unitats d'elements promocionals, i ha comptabilitzat unes 800 visites interessades en l'oferta termal catalana. Entre les visites, els membres del Consorci van rebre la ministra de Medi Ambient, Medi Rural i Marí, Carmen Pardo. Termatalia també va ser escenari d'una trobada de ciutats termals en la qual els representants dels ajuntaments catalans van rebre conferències sobre l'experiència d'altres poblacions amb gran reconeixement en el sector, com ara la ciutat alemanya Badem - Badem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.