Esports

El cosí d’Abidal reafirma que és el donant de fetge i se sotmet a proves mèdiques per corroborar-ho

El familiar de l’exfutbolista és visitat per un forense, li faran una ecografia i assegura al jutjat que no va cobrar

El cosí de l’exfutbolista del Barça Eric Abidal, Gérard Armand, s’ha sotmès aquest dijous a les primeres proves mèdiques per determinar si ell és el donant del fetge que va rebre el lateral francès. Des que un jutjat de Barcelona investiga el cas, és el primer cop que el suposat donant ve a la capital catalana i accepta fer-se les proves.

Al matí un forense de la Ciutat de la Justícia li ha revisat la cicatriu a l’abdomen i li ha pres mostres per analitzar el seu ADN. A la tarda es farà noves proves a l’Hospital Vall d’Hebron, entre les quals hi ha una ecografia que pot determinar si els vasos sanguinis al voltant del fetge van ser tallats per fer l’extracció parcial de l’òrgan.

L’Audiència de Barcelona va ordenar al gener reobrir el cas del trasplantament, estimant així els recursos de la fiscalia i l’Advocacia de l’Estat, després que l’abril del 2018 el jutjat d’instrucció número 28 l’arxivés i la polèmica es fes pública el juliol d’aquell any, tot i que el transplantament va ser el 2012.

En aquest procés estan personats el mateix Abidal i també Sandro Rosell, expresident del club. La polèmica va sorgir a principis de juliol, quan El Confidencial va publicar unes converses telefòniques de Rosell que deixaven entreveure que s’hauria adquirit un fetge il·legal per a Abidal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia