Esports

Inscripcions obertes per a la 15a Cursa de Sant Silvestre de Girona

La 15a edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona i la 10a Mini Sant Silvestre ja han obert les inscripcions per als participants. L’esdeveniment esportiu, ja tradicional de les festes nadalenques a Girona i organitzat per l’Ajuntament de Girona i el Club d’Atletisme Girona, tindrà lloc com cada any el dia 31 de desembre i sortirà a les 18 h des del Pavelló Municipal Girona-Fontajau, que també serà el punt d’arribada. El recorregut serà de 5 km i les persones participants passaran per punts emblemàtics de la ciutat, especialment del Barri Vell. Per als més petits, la primera sortida de la Mini Sant Silvestre tindrà lloc a les 17.05 h i estarà dividida en tres proves segons l’any de naixement dels nens, des dels nascuts el 2015 fins als del 2009. Com que les curses infantils tenen com a objectiu fomentar la participació i l’activitat física i l’esport, no seran competitives i no hi haurà classificacions.

Un any més, la Sant Silvestre tornarà a col·laborar amb la campanya solidària Nassos contra el càncer amb la donació d’un euro en el preu de les inscripcions, que variarà entre els 9 i els 12 euros i els 2 en el cas de la minicursa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia