Esports

Carod-Rovira vol un campió català de F-1

Miquel Molina, Dani Clos i Jaume Alguersuari destaquen com a joves pilots

El vicepresident de la Generalitat i president del Consorci del Circuit de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha presentat al Museu Colet de Barcelona un programa per a joves pilots amb l'objectiu de comptar algun dia amb un campió català de Fórmula 1.

El projecte, que afronta el seu tercer any, pretén donar opcions a aquests joves pilots i alhora completar l'aposta que ha fet el govern català pel Circuit de Montmeló. "Volem que el Circuit sigui un dels millors del món, per no dir el millor", ha manifestat Josep-Lluís Carod-Rovira, que ha afegit que els èxits esportius "són dobles si els protagonistes són gent de casa".

Al costat de Carod-Rovira ha comparegut la secretària general d'esports de la Generalitat, Anna Pruna, que ha defensat la necessitat de treballar en una "nova generació de pilots" que pugui rellevar la formada per Pedro Martínez de la Rosa, Marc Gené i Oriol Servià. Els noms que més destaquen d'entre els joves pilots són Miquel Molina, Dani Clos i Jaume Alguersuari. Segons el responsable de la tasca de formació, Vicente Aguilera, són "tres pilots de projecció mundial".

Per la seva banda, el president de la Federació Catalana d'Automobilisme, Josep Maria Carrió, ha sol·licitat un augment de les ajudes econòmiques i ha destacat que el kàrting és "la base" sobre la que es construeixen campions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.