Esports

València entra en la F-1

València ha proposat la construcció d'un traçat urbà, aprofitant la infraestructura portuària construïda per al torneig de vela

València s'ha sortit amb la seva i tindrà la seva pròpia prova en el Campionat del Món de Fórmula 1, igual que Barcelona. El president de la Generalitat de València, Francisco Camps, i el propietari del campionat, Bernie Ecclestone, han anunciat avui la futura celebració, que busca mantenir València a l'aparador mundial i estirar l'auge generat per la celebració de la Copa Amèrica durant els pròxims set anys.

No obstant això, Bernie Ecclestone ha condicionat la celebració del gran premi de Fórmula 1 a València a que Francesc Camps guanyi les eleccions a les Corts del 27 de maig. Camps i Rita Barberà han organitzat, el dia abans de l'inici de la campanya electoral, l'acte de presentació dels detalls del que hauria de ser un futur circuit dins de la ciutat per a fer-hi curses del campionat.

València ha proposat la construcció d'un traçat urbà, aprofitant la infraestructura portuària i ciutadana construïda per al torneig de vela, per aconseguir els drets del denominat Gran Premi d'Europa, en mans del circuit alemany de HocKenheim, per al 2008. De fet, el GP d'Europa passarà a denominar-se Gran Premi del Mediterrani, ja que el nom de GP d'Espanya seguiria reservat per al de Montmeló.

Val a dir que aquesta no és la primera trobada entre Camps i Ecclestone, donat que s'han reunit en diverses ocasions per negociar l'adjudicació. El 4 d'abril passat, després de reunir-se a Londres, es va informar que l'entrevista havia estat “llarga i fructífera” i que s'havia donat “un pas molt important” perquè la carrera se celebrés a la ciutat de València.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.