Esports

Millor temps per Fernando Alonso en els entrenaments

La primera sessió d'entrenaments segueix encapçalada pels tres pilots que dominen el Mundial d'Automobilisme

Fernando Alonso (McLaren-Mercès) ha començat amb bon peu la seva marxa en el Gran Premi d'Espanya en aconseguir el millor temps en la jornada d'entrenaments lliures, en la qual els Ferrari van quedar despenjats, amb el brasiler Felipe Massa i el finlandès Kimi Raikkonen a sis i vuit desenes, respectivament, en quarta i sisena posició.

L'asturià Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) buscarà un triomf en el Gran Premi de Fórmula 1, que es disputa aquest diumenge en el traçat de Montmeló, per desfer l'empat en el lideratge del Mundial, que comparteix amb el seu company d'escuderia Lewis Hamilton i amb el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari).

Alonso acudeix al Circuit de Catalunya -que aquest any espera batre un rècord d'assistència amb 145.000 espectadors- animat per córrer davant la seva afició i donar un cop d'efecte al campionat, que ha arribat a la quarta prova amb tres homes al capdavant de la classificació, fet que no succeïa des del 1950.

I, efectivament, no estarà sol, ja que l'anomenda "marea blava" ha començat ha viatjar cap a Barcelona. El director del Club F-1 Oviedo, José Vicente, que ha mobilitzat aproximadament unes 1.800 persones, ha explicat que els aficionats asturians han començat a viatjar en trens cap a Santander o Lleó per intentar agafar després uns dels autobusos que es desplaçaran fins a Montmeló. I és que la vaga de transport que s'ha iniciat a Astúries els impedeix traslladar-se directament en autobús des d'allà.

De fet, segons José Vicente, “ni un sol aficionat ha tornat els seus bitllets”, malgrat els problemes de transport que ha comportat la vaga. Segons ha comentat, molts han optat per recórre al cotxe per arribar “com sigui” al Circuit de Catalunya i animar a Alonso.

En aquest context, Renfe ha informat que ofereix 70.720 places addicionals als trens de rodalies amb parada a Montmeló els dies 12 i 13 de maig per a la celebració del Gran Premi d'Automobilisme, xifra que suposa un increment del 16% respecte a l'oferta de l'any anterior.

Les primeres previsions indiquen que més de 55.000 persones es desplaçaran aquest cap de setmana en tren fins al circuit de Montmeló per assistir a la carrera i a les diferents sessions d'entrenament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.