Esports

Gran Premi de F1 a Montmeló fins a l'any 2016

El Consorci del Circuit de Catalunya ha ampliat el seu contracte amb la Formula One Management (FOM) fins l'any 2016 per organitzar el Gran Premi d'Espanya.

L'actual contracte finalitzava el 2011 i avui han anunciat el nou acord el president del Consorci, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el president de la FOM, el britànic Bernie Ecclestone.

Carod-Rovira ha manifestat, en la presentació del nou acord, que ara que tenen "un contracte a llarg termini", podran "establir un pla d'inversions per aconseguir que el Circuit de Catalunya sigui el millor del món".

Bernie Ecclestone s'ha mostrat satisfet per haver assolit l'acord i ha afegit: "L'avantatge és que amb aquesta gent no és necessari signar cap contracte, n'hi ha prou amb una encaixada de mans". "Quan algú em pregunta què han de fer per construir un circuit, els envio el de Barcelona", ha afirmat Ecclestone.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.