Esports

600 Mossos vigilaran el Circuit de Montmeló

Prop de 600 agents dels Mossos d'Esquadra vetllaran aquest cap de setmana per la seguretat a les carreteres i els voltants del circuit de Montmeló (Vallès Oriental), coincidint amb la celebració del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, que arrenca demà dijous amb l'arribada dels pilots i divendres, amb els primers entrenaments.

El departament d'Interior posarà en marxa un dispositiu especial en que participaran, de l'11 al 13 de maig, 190 agents de trànsit i 396 agents més de Seguretat Ciutadana, la Unitat Canina, els Tedax i l'Oficina d'Atenció Ciutadana, entre d'altres unitats.

L'objectiu d'aquest ampli desplegament policial és facilitar l'accés a les instal·lacions, agilitzar la sortida del públic i vetllar per la seguretat a les autopistes i carreteres d'accés al circuit, un dispositiu que comptarà amb el suport d'un helicòpter del departament d'Interior i de les policies locals de Granollers, Parets del Vallès, Montmeló i Montornès.

Els Mossos d'Esquadra també s'encarregaran de prohibir l'accés al recinte esportiu d'objectes perillosos o contundents, com llaunes, bengales, navalles i begudes alcohòliques. Per això s'establiran punts de control d'entrades i bosses en totes les portes del circuit.

Aquest any, a més, s'ha ampliat el circuit tancat de càmeres de seguretat per detectar incidents, prevenir robatoris i reaccionar amb immediatesa davant possibles emergències.

Mentre durin les activitats esportives, agents uniformats i de paisà patrullaran pels aparcaments del recinte per evitar robatoris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.