Esports

La selecció catalana de futbol sala prepara el Mundial a la Garriga

Catalunya està enquadrada dins el grup B amb la vigent campiona, Paraguai, Itàlia i Equador

La selecció catalana de futbol sala s'ha concentrat a la Garriga (Vallès Oriental) per preparar el Mundial, que tindrà lloc a Mendoza (Argentina) del 31 d'agost al 10 de setembre.

Els jugadors s'entrenaran en aquesta localitat vallesana fins al 22 d'agost, data en la qual marxaran rumb a l'Amèrica del Sud. El seleccionador català, Juan Antonio Fernàndez, ha manifestat que els seus pupils estan agafant "un gran nivell físic" i considera que això "pot donar peu a plantar cara". L'expedició que es desplaçarà a Argentina estarà formada per 12 jugadors

Catalunya està enquadrada dins el grup B amb la vigent campiona, Paraguai, Itàlia i Equador. Un total de 16 equips prendran part del torneig. Els dos primers de cada grup es classificaran pels quarts de final.

El combinat quadribarrat va aconseguir el bitllet pel Mundial, gràcies al subcampionat d'Europa, competició que es va disputar a diferents localitats de la comarca de la Selva el passat mes de novembre i desembre.

El futbol sala català va ser reconegut internacionalment el 25 de març del 2006 i és membre de ple dret de la l'Associació Mundial de Futsal (AMF). Des d'aleshores, Catalunya ha competit en un europeu, una Copa del Món, que va celebrar la primera edició, i pròximament en un Mundial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.