Esports

Kimi Räikkönen guanya el Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya

Felipe Massa i Lewis Hamilton, segon i tercer, respectivament

El finlandès Kimi Räikkönen (Ferrari) s'ha adjudicat la victòria en el Gran Premi de Fórmula 1 disputat al Circuit de Montmeló, per davant del seu company d'equip, el brasiler Felipe Massa i del britànic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), que ha estat tercer.

Amb aquesta victòria el finlandès reafirma el seu liderat al Mundial de Fórmula 1. Els Ferrari han controlat la cursa des del primer revolt, en què Alonso, que ha sortit segon, ha estat superat per Massa. Després dels dos Ferrari han arribat a la línia d'arribada Hamilton, Kubica i Webber. Fernando Alonso (Renault) ha hagut d'abandonar per trencament del motor en la volta 34 del Gran Premi d'Espanya, quan marxava en cinquena posició.

Accident de Kovalainen
La carrera ha estat neutralitzada en dues ocasions. La segona per l'espectacular accident que ha patit el pilot Heikki Kovalainen (McLaren) en estavellar-se a gran velocitat contra una barrera de pneumàtics després de sortir de la pista. El finlandés ha sigut evacuat i traslladat a l'hospital.

Per la seva banda, Alonso ha trencat el motor del seu cotxe i ha abandonat a la volta 34. També han abandonat Nelson Piquet, Sebastien Bourdais, Nico Rosberg, Rubens Barrichello, Anthony Davidson, Adrian Sutili i Vettel.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.