Esports

Pedrosa aconsegueix la primera victòria de la temporada

Valentino Rossi (Yamaha) ha caigut a la cinquena volta i Casey Stoner (Ducati) ha acabat en la cinquena posició

El pilot català Dani Pedrosa (Honda) ha aconseguit la primera victòria de l'any al Gran Premi d'Alemanya, desena prova del Mundial, per davant de Loris Capirossi (Ducati) i el company Nicky Hayden (Honda), que han completat un podi, on no hi han pujat ni Valentino Rossi (Yamaha), que ha caigut a la cinquena volta, ni Casey Stoner (Ducati), cinquè i més líder del Mundial, amb 32 punts de diferència sobre l'heptacampió del món italià.

Pedrosa ha ressorgit a Alemanya. Ho ha fet per la porta gran, com va acostumar en 250cc, quan comandava les carreres des de la llum verda fins la bandera a quadres. Sense embulls, defugint el cos a cos amb els rivals. Avui, amb un fabulós ritme per volta, es va escapar de Capirossi, al qual va superar a la primera frenada de final de meta, i Hayden, que va aconseguir el segon podi de la temporada, després de l'aconseguit fa 15 dies a Assen.

Sense treure mèrits al triomf inapel·lable del català, que feia més d'un any que no guanyava, amb la caiguda de Rossi, Stoner ha rebaixat els temps, per a després veure's seriosament perjudicat per una elecció errònia de pneumàtics, que l'ha endarrerit fins la cinquena posició, que li atorga un matalàs de 32 punts d'avantatge sobre Rossi al Mundial.

Aquest triomf ha trencat la ratxa de l'equip oficial d'Honda, el Repsol Honda, que ha guanyat el darrer Gran Premi a València l'any passat, quan Nicky Hayden es va proclamar campió del món.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.