Esports

Ocupació plena a l'estació de Vallter2000 aquests dies de Nadal

Esports

L'estació d'esquí Vallter2000 ha presentat una de les millors ocupacions dels últims anys durant les festes de Nadal, segons un comunicat fet públic aquest dimecres pels responsables d'aquestes instal·lacions del Ripollès. Des del complex hivernal consideren que la proximitat amb Barcelona i la seva àrea metropolitana, així com la qualitat de la neu, el bon temps i les novetats que ha posat en funcionament aquesta temporada l'estació, han estat les principals raons d'aquesta situació. Vallter2000 ha rebut aquestes dies de festa nadalenca més de 23.000 visitants.

Els responsables de l'estació de Setcases, a la comarca del Ripollès, han mostrat aquest dimecres la seva satisfacció per l'ocupació d'aquests dies de Nadal que ha fet que s'hagin registrat xifres molt millors que anys anteriors. Des del complex d'hivern s'assegura que la 'crisi no s'ha notat' i que el nombre de visitants durant aquests dies de vacances ha estat de 23.000, una quantitat que representa una de 'les millors del últims anys'.

Vallter2000, només el dia 2 de gener, va registrar una venda de més de 3.000 'forfaits', una xifra de tiquets venuts que mai abans no s'havia obtingut. Durant els dies de Nadal l'estació ha venut uns 15.000 'forfaits'.

L'ocupació a la Vall de Camprodon aquests dies ha estat del 100% superant així les previsions que s'havien fet.

La nevada del dia 6 de gener ha tornat a deixar els gruixos de neu a 110 centímetres a la cota baixa i de 210 a la cota alta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.