Esports

L'Espanyol confirma la seva línia i obté un valuós empat a Vila-real (0-0)

Els blanc-i-blaus treuen un punt de Vila-real en inferioritat numèrica des del minut 14 | Kameni es llueix en un onze que gairebé no passa de migcamp

El RCD Espanyol sembla que comença a afermar-se en el present campionat de lliga, després d'unes primeres jornades de vacil·lació. Aquest diumenge s'ha endut un empat molt valuós (0-0) de Vila-real després de jugar amb deu jugadors la major part del partit.

Juan Forlín ha vist la tarja vermella directa com a conseqüència de la falta que ha fet al davanter de l'equip de la Plana, l'italià Giuseppe Rossi, quan s'escapava de cara a barraca en el minut 14 de la primera part. Malgrat la inferioritat numèrica, l'equip de Mauricio Pochettino ha sabut defensar la integritat de la porteria, que Carlos Kameni ha sabut defensar amb encert i parades de mèrit.

L'empat situa provisionalment l'Espanyol en el desè lloc, mentre que el Vila-real d'Ernesto Valverde queda relegat a la penúltima posició de la classificació, amb només tres punts en sis jornades.