Esports

Pol Espargaró aconsegueix la seva primera 'pole'

A damunt la seva Derbi, Espargaró ha marcat un sensacional 1:50.557, el millor temps en la segona sessió d'entrenaments oficials en el traçat de Montmeló, a molt pocs quilòmetres de casa seva.

El pilot català ha superat el colíder del Mundial, el francès Mike di Meglio, i a un extraordinari Nicolás Terol, tercer millor temps i a punt de superar fins i tot a Espargaró in extremis, en la seva última volta, en la qual finalment ha perdut gas a causa del trànsit sobre la pista de Montmeló.

En l'última carrera, a Mugello, Espargaró ja s'havia colat en la primera línia de la graella i al final va pujar al tercer calaix del podi.

Al costat d'Espargaró, ha destacat especialment Terol, millor temps en l'última sessió de lliures i tercer a la graella de sortida, amb un temps d'1:50.740.

Simone Corsi, líder del mundial al costat de Di Meglio, ha tancat la sessió oficial en el cinquè lloc, a vuit dècimes d'Espargaró.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.