Esports

El Club Gimnàstica Rítmica Llíria oferix el títol de campiones a la ciutat

L'alcalde es va reunir amb l'equip que ha aconseguit este èxit esportiu

L'equip del Club Gimnàstica Rítmica Llíria, que ha aconseguit el Campionat d'Espanya de Conjunts en 1a categoria, va visitar l'alcalde Manolo Civera per a oferir el títol a la ciutat. El conjunt edetà va fer història en la competició celebrada el passat cap de setmana a Valladolid, ja que és el primer club que debuta en la primera categoria i s'alça amb la medalla d'or.

L'equip campió està format per les jóvens gimnastes Denisse Portolés, Ariadna Arias, Paula Navarro, María Tarín i Sandra Vayá, i les seues entrenadores Mónica i Sonia Castellano, Lorena Górris i Soraya Trejo.

El primer edil va voler recordar que l'esport femení “està vivint un moment dolç a Llíria amb èxits en distintes disciplines, com les del club de gimnàstica rítmica local que en els últims anys està aconseguint importants gestes en diverses competicions del panorama estatal”.

Manolo Civera va citar a l'equip campió a realitzar una nova trobada la setmana que ve en què des de la Corporació municipal “se'ls oferirà una recepció oficial per a celebrar este títol i rendir-los un merescut homenatge”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia