CURSES DE MUNTANYA

Jornet vol repetir els resultats

Repetir els extraordinaris resultats de l'any passat és l'objectiu de Kílian Jornet en la temporada 2009 de curses de muntanya. L'esquiador i atleta cerdà ho va assegurar ahir, a Madrid, durant la presentació de l'equip Salomon Santiveri Outdoor, format per dos catalans més, el molinenc Agustí Roc i el camprodoní Marc Solà, i per l'andorrana Stephanie Jiménez. «Com a equip i en l'aspecte individual intentarem repetir els resultats de l'any passat, que van ser increïbles», va assegurar Jornet, que va guanyar la copa del món i d'Europa de curses de muntanya i l'Ultra Trail del Montblanc, una de les proves de resistència més dures del món. Aquest any disputarà cinc curses del calendari de la copa del món i repetirà participació en l'Ultra Trail, en la qual tindrà com a company Miguel Heras.

Per la seva banda, Roc, capità de l'equip i tres vegades campió de la copa, va dir que l'objectiu del grup era lluitar per «estar entre les millors posicions».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.