QUADS

Els quads envaeixen Ravós

Diumenge es disputarà la cursa de resistència i el juny, les 9 Hores Internacionals

Ravós del Terri celebra aquest diumenge la quarta edició de la cursa de resistència de quads, una prova plenament consolidada en el calendari de competicions de motor de les comarques gironines. Les novetats principals d'aquest any són l'estrena d'un circuit nou i l'entrada gratuïta a l'esdeveniment. Una seixantena d'equips participaran en la cursa, que començarà a 2/4 de 12 i s'acabarà a la una del migdia. A 2/4 de 10, durant una hora, es disputaran els entrenaments lliures i cronometrats. L'entrega de premis tindrà lloc a 2/4 de 2. La proba és puntuable per al Trofeu Català de Quads de Resistència.

El circuit de Ravós del Terri rebrà el juny una altra prova de gran importància. Es tracta de les 9 Hores Internacionals de Ravós del Terri, en les quals participaran els millors equips del continent. Fins aquest any les dues proves s'havien celebrat el mateix cap de setmana, però finalment s'ha decidit separar-les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.