Barça

Mor als 79 anys el doctor Josep Borrell, excap dels serveis mèdics del FC Barcelona

Va començar a col·laborar amb el Barça el 1982 i va formar part del club fins a mitjans del 2003

Per les seves mans han passat esportistes com Koeman, Guardiola, Bakero, Maradona o Juan Antonio San Epifanio

El doctor Josep Borrell i Pedrós, excap dels serveis mèdics del FC Barcelona, ha mort aquest diumenge a la matinada als 79 anys d'edat després d'una llarga malaltia, segons han confirmat fonts familiars. Borrell va començar a col·laborar amb el FC Barcelona l'any 1982 i va formar part del club fins a mitjans del 2003, els darrers quatre al capdavant dels serveis mèdics del Barça. Amb l'arribada de Joan Laporta a la presidència, va abandonar el club i es va dedicar a la seva consulta particular i a participar en conferències internacionals sobre traumatologia.

Per les seves mans han passat esportistes com Ronald Koeman, Josep Guardiola, José Mari Bakero, Diego Maradona o Juan Antonio San Epifanio.

Borrell també va ser cap dels serveis de Cirurgia de l'Hospital de la Creu Roja de l'Hospitalet de Llobregat, director mèdic d'Asepeyo i president de la Societat Espanyola de Traumatologia de l'Esport.

El cos del cirurgià-traumatòleg serà vetllat aquest diumenge al Tanatori de Sant Gervasi, on dilluns se celebrarà una missa a las 12 del migdia. Posteriorment serà traslladat a Castellserà (Urgell), el seu poble d'origen, que sempre va tenir molt a prop i on serà enterrat.