Barça

Homenatge emotiu a Seguer i Ramallets

Absència. L'exporter no va poder assistir-hi per culpa d'una bronquitis, però el president Sandro Rosell el va visitar abans a casa seva

El Barça i l'Agrupació Barça Jugadors van retre ahir homenatge a dues de les seves llegendes, Josep Seguer i Antoni Ramallets, tot i que l'exporter no va poder assistir a l'acte que es va fer a la sala París per una inoportuna bronquitis. Ramallets, de 88 anys, va rebre la visita, abans de l'acte, del president del club, Sandro Rosell, a la seva casa de Mediona. Ja en l'acte, conduït per Pere Escobar, el president es va dirigir a Ramallets mirant a la càmera de Barça TV. Li va dir que no patís, que en marxar de casa seva havien tancat el llum. “Té caràcter i és català. Perquè d'aquí a 50 anys puguem fer un homenatge a Puyol i Valdés i el Barça continuï sent gran, hem d'apagar el llum i estalviar per reduir el deute”, va dir Rosell, que va estar acompanyat d'altres directius, com ara Jordi Cardoner i Silvio Elías i Ramón Alfonseda, president dels veterans.

Seguer, acompanyat dels seus familiars, es va emocionar diverses vegades durant l'acte. “Estic bé, però fa poc vaig caure tres vegades i haig d'anar en cadira de rodes, però no em puc queixar de la vida ni del molt que m'estimeu”, va dir l'exblaugrana, que va escoltar amb atenció missatges de Puyol i Valdés. Luis Suárez, Olivella, Fuster, Sadurní, Robert i Carme Nieto, exjugadora del Barça, van explicar anècdotes dels homenatjats. Van assistir a l'homenatge els expresidents Montal i Núñez i exjugadors com ara Rexach, Rodri, Zaldúa, Costas, Rifé, Mora, Artola, Moratalla i Reiziger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.