Barça

Victòria inesperada del Barça al camp del Vila-real (2-3)

Els blaugrana remunten un 2-0 a l'últim terç del partit gràcies a dos gols en pròpia porta dels locals

Messi marca el tercer al minut 83

Dani Alves es menja un plàtan que li han llançat des de la graderia

El FC Barcelona ha guanyat aquest diumenge el partit contra el Vila-real per 2-3 i manté encara vives les aspiracions Lliga.

Els locals han mantingut els catalans contra les cordes fins a l'últim terç del partit gràcies als gols de Cani (45), i Trigueros (54). Però dos gols en pròpia porta de Gabriel, al minut 65 i Musacchio, al 77, han fet possible una remuntada que Leo Messi ha rematat amb el 2-3 (83).

El Barça no ha estat encertat en la seva visita al Madrigal, però el seu rival tampoc i al final els visitants han tingut més sort.

El partit ha arrencat amb domini blaugrana i moltes accions per part dels dos equips, però sense concreció. Però just abans del descans ha arribat l'1-0 de la mà de Cani, que ha sabut aprofitar una brillant passada de Pereira per superar Pinto. Poc després de la represa, al minut 54, Trigueros ha aconseguit el 2-0 amb una rematada de cap.

Però l'equip blaugrana no s'ha desanimat i ha continuat pressionant la porteria del Vila-real. Al minut 65, Gabriel ha desviat un xut d'Alves que ha acabat a la xarxa i ha suposat el 2-1. Al minut 78 s'ha repetit la mateixa situació, però en aquesta cas ha estat Masacchio el golejador involuntari (2-2).

Poc després, Leo Messi ha segellat la victòria blaugrana gràcies a una assistència de Cesc al minut 83 (2-3).

L'equip castellonenc també ha tingut mala sort amb les lesions. Perbet i Pina han hagut de marxar del camp a la primera meitat per molèsties físiques.

El partit ha començat marcat pel record del tècnic Tito Vilanova, mort el divendres a causa d'un càncer. El camp ha fet un emotiu minut de silenci i els jugadors dels dos equips han jugat amb braçalets negres. Fins i tot han sortit al camp amb una samarreta amb el lema Per sempre Tito.

D'altra banda, el brasiler Dani Alves ha protagonitzat la imatge més curiosa del partit quan s'ha menjat un plàtan que algú li havia llançat des de la graderia.

L'incident ha passat al minut 76 quan Alves es disposava a llançar un còrner. Ha estat aleshores quan ha vist la fruita llançada des de la graderia en el que es podria interpretar com un gest de racisme.

En resposta, el brasiler ha recollit el plàtan tranquil·lament, l'ha pelat i li ha fet una mossegada, sense ostentació. Després ha llençat la resta i ha llançat la pilota.