Barça

Suárez i Roberto donen la primera victòria al Barça (1-2)

Els homes de Luis Enrique s'han fet amb el control del joc des de l'inici i les seves primeres opcions han arribat a través de serveis de córner

El segon partit de la gira del Barça als Estats Units serà dissabte contra el Manchester United en el Levi's Stadium de Santa Clara

El FC Barcelona ha iniciat la seva pretemporada i gira pels Estats Units amb una victòria d'1-2 davant el Galaxy de Los Ángeles, actual campió de la lliga professional de futbol dels Estats Units, en el partit corresponent al torneig Internacional Champions Cup.

Masip, Douglas, Bartra, Mathieu, Adriano, Busquets, Sergi Roberto, Rakitic, Pedro, Rafinha i Luis Suárez formaven el primer onze blaugrana del curs. Davant més de 85.000 espectadors, el Barça s'ha fet amb el control del joc des de l'inici i les seves primeres opcions han arribat a través de serveis de córner.

Els dos gols blaugrana de la jornada els han marcat el davanter uruguaià Luis Suárez, en el minut 45 de la primera part, i Sergi Roberto, quan havien passat 11 minuts de la segona.

El gol del Galaxy ha arribat passats ja els 90 minuts de joc per part de Tommy Meyer, que ha rematat de cap dins de l'àrea un xut de Mika Väyrynen.

Així doncs, Suárez, que ha estat el millor jugador del Barça, s'ha encarregat d'obrir el marcador després de diverses oportunitats durant els primers 45 minuts de joc. Rafinha i Sergi Roberto també ho han intentat en diverses ocasions. El Galaxy, en canvi, ha acabat la primera part sense fer ni un sol xut amb perill a la porteria blaugrana que ha defensat Jordi Masip.

La segona part ha començat amb multitud de canvis en els dos equips. Només Masip, Douglas, Sergi Roberto i Rafinha han conservat el seu lloc en l'alineació de Luis Enrique. Munir i Sandro han encetat la jugada que ha permès a Sergi Roberto signar el segon gol del FC Barcelona, en el minut 54. Després, Meyer ha escurçat la diferència en el marcador en rematar de cap un córner al temps afegit.

El segon partit de la gira del Barça als Estats Units serà dissabte quan s'enfronti al Manchester United en el Levi's Stadium de Santa Clara (Califòrnia).