Més esport

Els trinquets de Sueca i Vila-real acullen la tercera fase del Bancaixa

Álvaro i Adrián I es retroben després de la final disputada diumenge passat

León apura les seues últimes opcions contra Soro III

Els trinquets de Sueca i Vila-real acullen les primeres eliminatòries de quarts de final de la tercera ronda del Circuit Bancaixa. En la capital de la Ribera Baixa, l'equip local, format per Adrián I, Félix i Tomàs II, tornarà a enfrontar-se a Álvaro, Salva i Herrera (Dénia). A Vila-real, León, Sarasol II i Nacho (Alcàsser) s'enfrontaran a Soro III, Jesús i Carlos II (Sagunt) amb l'obligació de sumar els seus primers punts en la competició.

Ara arranca la ronda més decisiva de la primera fase, ja que encara hi ha tres equips, els encapçalats per Cervera, León i Núñez, que no han aconseguit sumar cap punt en les dues rondes anteriors. En esta tercera, l'única opció que els queda és passar eliminatòries i remuntar el vol en la classificació general.

A més de les partides a Vila-real i Sueca, els quarts de final es completaran diumenge amb la doble jornada a Xàbia i Benissa. Al matí (11.30 hores), en el trinquet de Xàbia, Fageca, Javi i Tino (València) jugaran contra Cervera, Tato i Santi (Benidorm). De vesprada (17.30 hores), a Benissa, Santi II i Dani (Pedreguer-Masymas) s'enfrontaran a Núñez, Raúl i Hèctor (Vila-real).

De moment, el millor equip del Circuit Bancaixa és Sueca, líder de la classificació general. El trio d'Adrián I, Félix i Tomàs II té pràcticament assegurada la seua presència en les semifinals absolutes del campionat, a les que accediran els quatre primers una vegada concloguen les dues rondes restants.

La tercera ronda afegirà emoció en la recta final de la primera fase, o assentarà les opcions dels equips que han brillat fins ara. Un dels duels més interessants del cap de setmana és el que enfrontarà a Benissa Santi II, substitut del lesionat Miguel, i Núñez. En cas de victòria, la jove escaleter de Silla donaria un pas de gegant per seguir endavant en la Lliga Professional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.