L'Sporting atura en sec l'escalada del Vila-real (1-0)

El Vila-real va veure truncada la seva escalada en la classificació en la visita a El Molinón. En un partit força ensopit, en què ni els uns ni els altres van aconseguir imposar el seu joc, l'Sporting va desnivellar la balança al seu favor en la recta final. Els de Manolo Preciado, que ja havien avisat en el primer temps amb una rematada llunyana de Barral al pal, van sorprendre els d'Ernesto Valverde amb dos penals en l'últim quart d'hora. Primer va ser Gonzalo Rodríguez el que va tombar De las Cuevas dins de l'àrea i va obligar Clos Gómez a expulsar-lo –era l'últim defensa– i xiular penal. Diego López va encertar el llançament de Rivera, però el croat Bilic va recollir el rebot i va avançar els asturians.

El gol va esperonar els de la Plana Baixa, que van buscar l'empat. Va ser l'Sporting, però, que va tenir la possibilitat de sentenciar amb un altre penal, aquest comès per Eguren. Diego López, però, va evitar una derrota més contundent i va aturar un altre cop el llançament, aquesta vegada de Bilic.

SPORTING
1
VILA-REAL
0
SPORTING:
Juan Pablo, Lora, Gregory, Botía, Canella, Míchel, Rivera, Luis Morán, De las Cuevas (Carmelo, 76'), Diego Castro (Matabuena, 85') i Barral (Bilic, 65')
VILA-REAL:
Diego López, Ángel, Gonzalo, Godin, Capdevila, Bruno, Senna (Eguren, 59'), Cani (Ibagaza, 76'), Rossi, Nilmar (Llorente, 65') i Pires.
GOLS:
1-0 (75') Bilic.
ÀRBITRE:
Clos Gómez.
T.G.:
Barral, Pirés, Eguren i Bruno.
T.V.:
Gonzalo (74').


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.