El Mallorca continua amb el ple de victòries a l'Ono Estadi i ja n'acumula deu

El Mallorca continua sense perdre cap punt a l'Ono Estadi

El derrotat, el Vila-real, va ser víctima de la seva falta d'encert

Deu de deu. Són les victòries i els partits que el Mallorca ha jugat i ha guanyat al seu estadi aquesta temporada en lliga. El conjunt del Gregorio Manzano ahir va confirmar la seva envejable ratxa a l'Ono Estadi contra un Vila-real que estrenava tècnic. El conjunt Juan Carlos Garrido no va poder capgirar la dinàmica de derrotes. La falta d'encert els va privar de ser el primer equip que esgarrapa algun punt de Palma. El conjunt groc va agafar el domini del joc en l'inici de partit fins al punt d'anul·lar els illencs. Nilmar i Godín ho van provar amb el punt de mira desviat, mentre que poc després el davanter brasiler un altre cop ho va intentar, però va veure com Nunes frustrava la seva rematada en treure la pilota sobre la línea de gol. En el Mallorca, en canvi, l'única acció destacable abans del descans va ser una xilena d'Aduriz que no va sorprendre Diego López.

La segona part va tornar a tenyir-se de groc. Un cara a cara de Llorente amb Aouate va acabar amb la pilota al cos del porter israelià quan el davanter ho tenia tot a favor per marcar. L'ocasió perduda no la va desaprofitar el Mallorca, que en el darrer quart d'hora va aconseguir capgirar la dinàmica del matx. Tot i no poder crear gaires oportunitats de gol, el Mallorca es va trobar amb el triomf arran d'una falta, que Nunes va rematar amb el cap al fons de la porteria de Diego López.

MALLORCA
1
VILA-REAL
0
MALLORCA:
Aouate; Josemi (Mattioni, 46'), Nunes, Rubén, Ayoze; Julio Alvarez, Martí, Mario Suárez (Webó, 75'), Castro (Bruno China, 91'); Borja Valero i Aduriz.
VILA-REAL:
Diego López; Javi Venta, Godin, Gonzalo, Capdevila; Fuster (Ibagaza, 62'), Senna, Bruno, Pires (Marcano, 82'); Nilmar i Llorente (Cani, 80').
GOLS:
1-0 (81') Nunes.
ÀRBITRE:
Paradas Romero (col·legi andalús).
T.G.:
Fuster, Borja Valero i Aduriz.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.