El Xerez s'estrena i deixa Valverde arran d'un precipici

Els andalusos obtenen el primer triomf i situen el Vila-real cuer

Chapín va viure una remuntada que deixa el tècnic rival tocat

El Xerez sempre recordarà el dia d'ahir. El 18 d'octubre del 2009 sempre quedarà en el record i en les hemeroteques com el dia que el conjunt andalús va aconseguir la seva primera victòria de la història en la màxima categoria del futbol estatal. La víctima va ser el Vila-real, l'altre equip que juntament amb el Xerez encara no havien guanyat aquest curs i que després de la derrota d'ahir a Chapín, és el cuer de la competició.

El partit entre els equips que fins ahir ocupaven les dues últimes posicions de la classificació, va endarrerir el moment que viuen els dos conjunts. En la primera part, el sac de nervis que el Xerez i el Vila-real portaven a l'esquena van dibuixar un partit ple d'imprecisions. Un contraatac culminat amb gol per Pires semblava que podia decantar el matx per als castellonencs, que d'un camí d'espines podien visionar arran del gol un camí de roses. Però no va ser així. El matx va continuar ple de pors i ansietats. Els locals ho van aprofitar per empatar amb un gol de Mario Bermejo que va rematar tot sol un servei de córner. L'error defensiu va quedar en anècdota després de l'error de Diego López en la segona part. El partit caminava cap a l'empat, però un mal rebuig del porter visitant va caure a les botes d'Antoñito que el va superar amb un toc subtil i de vaselina. El triomf local feia vibrar Chapín de manera desbordada i deixa el futur de Valverde al límit d'un precipici.

XEREZ
2
VILA-REAL
1
XEREZ:
Renan, Mendoza (Abel, 28'), Francis, Aythami, Leandro, David Prieto, Bergantiños, Viqueira (Moreno 90'), Armenteros, Carlos Calvo i Bermejo (Antoñito, 69').
VILA-REAL:
Diego López, Gonzalo, Godin, Capdevila, Pires (Cani, 76'), Cazorla, Llorente, Javi Venta, Marcos Senna, Bruno (Eguren, 64') i Rossi (Nilmar, 70').
GOLS:
0-1 (17') Pires. 1-1 (41') Bermejo. 2-1 (79') Antoñito.
ÀRBITRE:
Rubinos Pérez (col·legi madrileny).
T.G.:
Francis, Renan, Godin, Marcos Senna, Diego López, Llorente i Gonzalo (2).
T.V.:
Gonzalo (86').


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.