EUROPA LEAGUE

El Vila-real i el Lazio es juguen el futur en el grup G en plena crisi

El València rep el rival més dèbil del seu grup, l'Sparta de Praga

Dos equips que s'esperava que estiguessin entre els grans, però que després d'un inici de temporada per oblidar, necessiten una victòria urgentment per revertir la seva situació. El Vila-real i el Lazio mesuren les seves crisis aquest vespre a l'Olímpic de Roma amb el risc que en l'altre partit del grup, el Salzburg guanyi a Sofia contra el Levski i consolidi el seu lideratge contra pronòstic. El conjunt d'Ernesto Valverde va arribar ahir a la capital italiana amb tots els seus efectius, tret d'Ibagaza, lesionat. Abans de viatjar, el tècnic extremeny va dedicar l'última sessió a recuperar anímicament els seus jugadors. Es va tancar al vestidor amb ells, van dialogar i van repassar les errades que els han condemnat a l'última posició de la lliga estatal.

Tampoc estan gaire satisfets amb l'inici de lliga al Lazio. Si bé és cert que no s'ha reforçat gaire, ha aconseguit retenir jugadors que marquen la diferència, com Mauro Zárate i Goran Pandev. És inexplicable, doncs, que el conjunt de Davide Balladini sigui tretzè en la Serie A, a només quatre punts de la zona de descens. Per al partit d'avui, el tècnic italià recupera el serbi Kolarov, un habitual en les seves alineacions i que no va jugar per sanció contra el Levski.

Més tranquil per la bona imatge deixada contra el Barça dissabte afronta el partit el València. El conjunt que entrena Unai Emery és líder –gràcies a la victòria contra el Genoa fa dues setmanes– i rep l'últim classificat del grup B, l'Sparta de Praga, que encara no ha aconseguit sumar cap punt.

L'Athletic s'aferra a San Mamés.

El conjunt basc buscarà la seva segona victòria en la competició a casa. Després de caure a Bremen, en el desplaçament més complicat del grup, el conjunt de Joaquín Caparrós es veurà les cares amb el Nacional portuguès, que només ha aconseguit un punt en els dos partits disputats. La pèrdua de Nené, golejador de la lliga portuguesa i traspassat al Cagliari, ha debilitat el conjunt de Madeira aquesta temporada.

Tot i les baixes d'Iker Muniain –està concentrat amb la selecció estatal sub-17– i d'Aitor Ocio –lesionat–, Caparrós s'ha mostrat optimista abans de la cita: «Volem tornar a encadenar una ratxa positiva, hem de ser un equip fort defensivament, que no hi hagi errades individuals, ja que ofensivament segur que podem fer gols.» En l'altre partit del grup, el Werder Bremen visita el cuer, l'Àustria de Viena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.