3a DIVISIÓ

El Reus supera 1-11 el Perelló en un amistós

El Reus va disputar ahir un partit amistós al camp del Perelló (2a regional) en motiu de la festa major de Sant Antoni i va guanyar amb un claríssim1-11, adjudicant-se així el trofeu Pere Felicidad. El conjunt que entrena Santi Castillejo es va desplaçar a la localitat del Baix Ebre amb un grapat de jugadors del Reddis i el juvenil, ja que el tècnic del Reus volia donar oportunitats als més joves i també minuts als futbolistes que no van jugar o ho van fer poc diumenge passat, com Pablo Álvarez, Álvaro, Ortega i Víctor Ortiz. El juvenil Álex va ser el màxim golejador, ja que va marcar 5 de les 11 dianes dels del Baix Camp.

D'altra banda, amb vista al partit de diumenge que ve a la Pobla de Mafumet és molt complicat que Santi Castillejo pugui disposar de Zigor i Marc, lesionats, mentre que Isma Rojas es farà unes proves per saber l'abast del seu edema ossi. Querol, per la seva banda, no hauria de tenir cap problema malgrat retirar-se amb molèsties en l'últim duel contra l'Olesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.