Futbol català

1a CATALANA

AIGUAFREDA / VIC

L'Aiguafreda opta per fusionar-se amb el Vic si dilluns ningú posa els diners per quedar-se

«Unes persones em van trucar per preguntar quants diners farien falta –de 90.000 i a 100.000 euros– i quant temps tenien per decidir-se –fins dilluns–, per tant, encara mantenim l'esperança de continuar jugant amb el nom de l'Aiguafreda», explicava ahir el president del club, Ricard Campasol. Però si aquesta gent no es decideix a invertir, ja tenen clar que la solució serà la fusió amb el Vic. «De les ofertes que teníem sobre la taula, entre els jugadors i nosaltres hem optat per escollir la del Vic, on la majoria són osonencs.» El pacte amb el Vic ja està totalment definit: la direcció esportiva de l'Aiguafreda en ple es faria càrrec de la direcció esportiva del primer equip del Vic, i ells decidirien quins jugadors es queden, quins de l'Aiguafreda hi van i quins fitxatges faran.

El Mollet insisteix.

El tercer classificat del grup 1 de preferent no està d'acord amb els arguments del comitè de competició per desestimar la seva petició d'ajornar la promoció d'ascens a 1a catalana entre l'Olot i l'Horta, i ja ha apel·lat contra la decisió. «La petició no està basada únicament i exclusivament en rumors, sinó que en força mitjans de comunicació catalans s'ha sentit i llegit aquests dies declaracions del mateix president de l'Aiguafreda posant de manifest que havia arribat a un acord amb el Vic, titllar-ho de rumor, a hores d'ara, és voler desconèixer la realitat», diu el president del Mollet Feliu Tura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.