REGIONAL PREFERENT

Pragmatisme i tres punts

El Roquetenc supera l'Alcarràs en un partit igualat gràcies a l'efectivitat de Lluís en l'últim tram

ROQUETENC

1

ALCARRÀS

0

ROQUETENC:

Alfonso, Julio, Vilanova, Moisés, Adell, Borrull, Lluís, David Cid, Gallego (Iván, 75'), Manel (Àlex, 55') i Trullent (De la Torre, 67').

ALCARRÀS:

Ambrós, Ribes, Tàpies, Campoy (Roca, 89'), Jesús, Grau (Buba, 75'), Gallego, Viza, Joel, Juan Carlos (Guti, 75') i Feliu (Rafa, 45').

GOLS:

1-0 (87') Lluís.

ÀRBITRE:

Montes Rodríguez.
T.G.:
als locals Julio, Vilanova, Lluís, Cid i Àlex; i als visitants Viza i Feliu.
T.V.:
cap.

El Roquetenc continua completant una molt bona temporada amb la victòria d'ahir contra l'Alcarràs, que va pecar de conservador en un partit en què cada part va tenir un dominador diferent. En els primers 45 minuts, per exemple, l'equip visitant va portar el pes del parit, això sí, sense inquietar massa la porteria defensada per Alfonso. Només en una ocasió van estar a punt d'obrir la llauna, amb una rematada de cap que va anar a parar al travesser en el minut 32. Després de la represa, la balança del matx va decantar-se inversament i el conjunt de casa va imposar el seu joc. D'ocasions de perill, però, n'hi van haver molt poques. Tot i això, el Roquetenc va prémer l'accelerador en l'últim tram, va generar més perill i, finalment, va fer el gol del triomf gràcies a una rematada estranya de Lluís en el minut 87.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.