3a DIVISIÓ

VILAJUÏGA

La porta del Vilajuïga és oberta

Dinou dels trenta-cinc jugadors que han tingut minuts a tercera han deixat l'equip

Jose Hernández segueix Abraham al Base Roses, que vol evitar el descens a 2a regional

La curiosa experiència del Vilajuïga a tercera divisió viu els últims episodis. L'equip està virtualment descendit i acabarà la lliga amb tanta dignitat com pugui. I amb els jugadors que li quedin, perquè la porta no ha estat mai tancada. L'últim a marxar és Jose Hernández, que es va entendre amb el Base Roses, com va fer uns dies enrere Abraham. El conjunt rosinc, que va pujar de tercera a primera regional en dos anys amb Napo Cayuela, lluita per evitar el descens, i Cayuela els vol donar un cop de mà.

Amb Jose Hernández, ja són 19 els jugadors que han deixat el Vilajuïga després d'haver jugat a tercera aquesta temporada. El tècnic ha alineat 35 jugadors i més de la meitat ja són fora. A més, Carrillo i March van marxar al cap d'un mes i mig del començament de lliga, sense haver arribat a debutar.

LA PLANTILLA

Han marxat:
Masip (Barça B), Jose Hernández i Abraham (Base Roses), Vilarrodà i Bazán (Roses), Carreño (Parets), Miki Soler (Ripoll), Enzo i Rubén Roca (Vilamalla), Casanova (Empuriabrava), Litus (Sant Hilari), Alcaina (Calasparra), Joaquín (Peralada), Camacho (Santa Llogaia), Marquitos (Figueres), Yari (Eldenc B), Piñero (Llançà) i Borja Simon i Dani Haro.
Continuen:
Víctor, Mabil, Zou, Bassols, Txiqui, Chacón, Dani Òscar, Albert Garcia, Robert, Richard, Èdgar Simon, Èric Quesada, Iñaki, Tibu, Dani Fàbregas i Jordi Sánchez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.