Descens amb golejada

El Vilajuïga certifica la pèrdua de categoria amb una derrota clara contra el Vilanova

Els de Cayuela encadenen quinze jornades sense guanyar i quatre sense marcar

Napo Cayuela
ENTRENADOR DEL VILAJUÏGA
«Estem esperant que acabi la lliga. Se'ns està fent massa llarg aquest final i estem sobrevivint a totes les adversitats que ens hem trobat durant el curs
«Amb només 13 jugadors disponibles no podem aguantar físicament davant plantilles més nombroses
«Mirarem d'oferir una darrera victòria a l'afició la setmana vinent contra el Banyoles.

Quan encara queden dues jornades perquè acabi la lliga, ahir es va confirmar el descens a primera catalana d'un Vilajuïga que va acabar desbordat contra el Vilanova.

Els de Napo Cayuela, que es van desplaçar a Vilanova i la Geltrú amb només 13 homes disponibles (fins a 19 jugadors han abandonat el conjunt baix empordanès al llarg de la temporada), van notar el cansament contra un equip més consistent i que va controlar en tot moment el conjunt alt-empordanès.

El partit no va tenir cap emoció. Els locals van ser molt superiors des del xiulet inicial i el paper dels visitants es va limitar a fer passar els minuts defensant-se en la seva meitat de camp, intentant allunyar el perill de la porteria de Tibu. Epitié va obrir la llauna en el primer quart d'hora de joc, després d'una passada de Triguero, autor de manera consecutiva de tres gols que van situar al marcador un clar 4-0, arrodonit en els minuts finals per Boira i Epitié. Pel costat empordanès, poc perill van crear els de Cayuela, que van arribar molt justos al final del partit.

El Vilajuïga, amb la derrota d'ahir, acumula quinze jornades sense conèixer la victòria. De fet, ha sumat només tres empats dels darrers 45 punts que ha disputat (el darrer triomf data del 25 de gener, quan va superar el Cornellà a casa 2-1). A més fa quatre jornades que acaba el partit sense anotar cap gol. La setmana que ve rebrà la visita del Banyoles.

VILANOVA
6
VILAJUÏGA
0
VILANOVA:
Mario León, Sergio, Valldosera, Folguera (Baraldés, 64'), Cano, Édgar Cañellas (Pep, 64'), Morillo, Boira, David Ávila, Triguero i R. Epitié.
VILAJUÏGA:
Tibu, Ricardo, Zou, André, Albert Garcia, Iñaki (Borja Simon, 55'), Bassols, Chacón, Édgar Simon, Txiqui i Fàbregas (Jordi Sánchez, 45').
GOLS:
1-0 (16') R. Epitié. 2-0 (34') Triguero. 3-0 (49') Triguero. 4-0 (62') Triguero. 5-0 (76') Boira. 6-0 (89') R. Epitié.