Futbol català

El quart, sense ensurts

Futbol. El primer gol de Ion Vélez i un toc de mestre de Jandro decideixen un duel força còmode per al Girona, que acumula un pòquer de triomfs

GIRONA2

REUS0

Després de superar un rival de 2a catalana, un de 1a catalana i un de 3a divisió, ahir en va caure un de 2a B. El Girona va obtenir contra el Reus el quart triomf de l'estiu, un partit que va dominar amb comoditat i en què no va tenir ni ensurts ni fissures.

El Girona va començar amb molta empenta i va aclaparar el Reus en els primers minuts, amb diverses arribades i ocasions clares, com un gol anul·lat a Tébar –en una bona acció d'estratègia– per fora de joc (3'). La intensitat i el domini del Girona es va anar apagant. El Reus va crear poquíssim en atac –un xut de falta de Roberto– en tota la primera part. I en la recta final, el Girona es va tornar a animar i va marcar l'1-0 en la millor acció col·lectiva, amb la participació de Dani Nieto, Jandro, Juanlu i Ion Vélez, que va definir al primer toc i va marcar el seu primer gol amb el Girona.

També estava d'estrena el central Rigo, que va debutar un cop superada una lesió en un turmell. Al lateral esquerre, sense David Garcia i amb Migue descartat, hi va jugar Jose. En la segona part, de domini cada cop més intens del Girona, Garmendia va tenir a prop el 2-0 amb dos bons xuts. Però el segon va ser una genialitat, de Jandro, que va picar la pilota per sobre del porter amb moltíssima classe (73').

GIRONA: Santamaría, Luso (Juncà, 71'), Richy, Rigo, Jose, Tébar (Garmendia, 55'), Dorca, Jandro (Gaizka Saizar, 46'), Juanlu (Jandro, 65'), Dani Nieto (Moha, 46') i Ion Vélez (Benja, 46'). REUS: Ángel, Marc Carrasco, Roberto, Sangrà, Barragán, Duran, Granito, Borja, Trujillo, Benito i Chumbi. (Yannik, Ferran, Ricky, Sergio León, Socías, Taranilla, Jorge, Pradas, Beñat i Argelaga). GOLS: 1-0 (40') Ion Vélez. 2-0 (73') Jandro. ÀRBITRE: García Rosel. Targeta a Luso, Juanlu i Garmendia. PÚBLIC: Uns 500 espectadors a Bonmatí. Minut de silenci per la mort de Jesús Farga, vicepresident de la FCF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.