Futbol català

David Juncà, amb molts números de ser a l'onze

Girona. Uribe veu preparat el de Riumors i es planteja alinear-lo al lateral. Seria l'estrena com a titular de l'esquerrà, que és juvenil

Amb 17 anys, David Juncà té més a prop que mai la possibilitat de jugar com a titular a segona divisió A. El jugador de Riumors s'entrena amb el primer equip des de l'inici de la temporada passada, en què va convèncer Raül Agné. El de Mequinensa el va fer debutar un segons el 17 de desembre contra el Nàstic i el va fer entrar en el minut 82 al camp del Recreativo, en el seu últim partit. Ara, i curiosament amb el canvi d'entrenador, Juncà té molts números de ser en l'onze d'aquesta tarda contra el Múrcia. Sense David Garcia i amb Moha sense un bon to –tot just ahir va fer el primer entrenament de la setmana amb el grup–, Josu Uribe veu preparat el jugador juvenil: “No sé si és el millor moment per a un jugador jove, però sí que sé que és un bon futbolista, molt competitiu.”

“El cos m'ho demana”

Uribe és conscient que alinear un jugador tan jove en un moment tan delicat té els seus riscos. “La segona A exigeix esforç físic i mental i no sé si un noi de 17 anys ho assimilarà. No vull fer-li mal, però el cos em demana posar-lo. És l'únic lateral esquerre específic, és d'aquí i sé que si entra ho farà bé.”

De fet, David Juncà no era lateral fins que Agné el va reubicar. “Era extrem, però una situació puntual va fer que en un entrenament em posés de lateral, ho vaig fer bé i hi he continuat”, va afirmar ahir l'alt-empordanès, que considera que ha anat progressant: “Fa un any i mig que m'entreno amb el primer equip. M'ha costat molt agafar el seu ritme, ara estic com ells i intento entrenar-me cada dia millor. Com tots, m'entreno de valent per jugar.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.