Futbol català

“Hem estat superiors al Girona”

Marcelino García Toral Entrenador del Vila-real

El tècnic del Vila-real estava eufòric al final del partit i destacava que el seu equip havia estat superior al Girona: “A la primera part hem estat millors, i tenint en compte el que s'ha vist en els primers 45 minuts, no esperava que el Girona fos capaç d'empatar”, va explicar a l'acabament del duel. De fet, l'actitud de supèrbia de l'entrenador del Vila-real va ser una constant durant tot el partit. Marcelino va celebrar amb gestos ostensius els gols del seu equip, una posició que va molestar els integrants de la plantilla del Girona.

Desgranant el duel, l'entrenador de l'equip groguet va destacar la capacitat de reacció del seu equip en un partit que per ells era una final: “Un error aïllat ens ha costat un gol, però afortunadament, i a diferència del dia de l'Elx, ens hem sabut refer per acabar guanyant. En el tram final hem estat molt superiors al Girona i crec que ha estat una victòria merescuda i justa”, va apuntar Marcelino García Toral.

El tècnic del Vila-real també va desvelar el que creu que és el secret de la reacció del seu equip en aquesta segona volta: “Amb unió al vestidor tot surt molt més bé. En el partit, l'equip i l'afició han caminat juntes i això s'ha notat molt. Estem on volem ser, i això és fruit del treball. Ens queden tres finals i lluitarem per guanyar-les, mantenir la segona posició i aconseguint l'objectiu de l'ascens”, va comentar l'entrenador groguet, que des de la
seva arribada ha fet créixer el Vila-real.

MALA ACTITUD

Les celebracions i gestos a la banda van molestar l'expedició de l'equip gironí


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.