Futbol català

Dos graons avall

2a divisió A. La victòria de l'Almeria contra l'Elx, que ja era campió abans del partit, situa el Girona en la quarta plaça, a un punt de la zona d'ascens directe però ja sense marge d'error

Com si es tractés del joc de les cadires, cada setmana que passa hi ha novetats en les posicions d'ascens directe. Aquesta setmana, el Girona, el Vila-real i l'Almeria han intercanviat les seves. Qui ha aconseguit el segon lloc ha estat l'equip de la Plana, que no s'enfilava fins tan amunt des de la setena jornada i fa tota la pinta que el proper cap de setmana (rep la visita del Xerez, que només ha guanyat un dels últims 27 partits de lliga i va ser a Girona) ningú no li prendrà aquesta posició.

El pitjor negoci del cap de setmana el va fer el conjunt de Rubi. Tots els rivals directes van sumar, per bé que hauria pogut ser força pitjor si l'Alcorcón, el Las Palmas i la Ponferradina haguessin sumat tres punts en comptes d'un. La retallada gran des de l'òptica gironina la van fer el Vila-real i l'Almeria, que l'han avançat a la taula.

Sense marge d'error

Amb 0 punts sumats dels últims 6 (la desfeta del dia del Xerez serà molt recordada si el conte no acaba bé), les possibilitats que el Girona pugui continuar aspirant a l'ascens directe impliquen un ple de punts en els tres darrers partits, dos dels quals són a Montilivi (contra els dos filials, Barça B i Real Madrid B) i un a Almeria. Els de Rubi necessiten una ensopegada del Vila-real, que possiblement no arribarà la setmana vinent a casa contra el cuer, però que té dos partits complicats al davant (al Miniestadi i a casa contra l'Almeria). Diumenge, a banda d'un Girona-Barça B també hi ha un altre duel vital: Alcorcón-Almeria.

Jornada 30
4t Jornada 31
3r Jornada 32
Jornada 33
4t Jornada 34
2n Jornada 35
2n Jornada 36
3r Jornada 37
2n Jornada 38
2n Jornada 39
4t

LA JORNADA

El Vila-real ho té fàcil contra el Xerez, però l'Almeria ha de visitar l'Alcorcón
El triomf ja és indispensable per al Girona, que no ha sumat ni un punt dels últims 6


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.