Futbol català

Carme Mulleras

Sòcia número 953 del Girona FC

“S'ha fet una gran temporada”

Quan fa que segueix el Girona?
La meva afició pel futbol i pel Girona ve de lluny. El meu pare era soci i me'n va fer a mi quan tenia 14 anys. Cada diumenge anàvem a Vista Alegre, un camp de futbol que no té res a veure amb Montilivi. Hi cabia poca gent i la majoria de persones havíem de veure el partit dempeus. Més tard, quan ja tenia uns 23 anys, vaig deixar de ser sòcia, però igualment seguia la trajectòria del club. A partir d'aleshores hi anava de forma esporàdica, sobretot, amb els meu fills, i després amb el nét. Quan el Girona va pujar a segona, vaig tornar a fer-me el carnet de sòcia.
Al començament de la temporada, creia que l'equip tindria opcions de pujar a primera divisió?
Sincerament no m'ho esperava. De fet, en les últimes temporades sempre s'ha mirat cap a baix enlloc de mirar cap a dalt. Encara tinc present aquell partit contra el Múrcia. Recordo que estava al camp i, al mateix temps, estàvem pendents d'altres partits, ja que si els resultats no acompanyaven l'equip baixava de categoria. Finalment es va guanyar amb un gol de penal a l'últim minut i ens vam salvar. Aquell dia vaig patir molt. Per això et dic que no m'imaginava que el Girona aspiraria a pujar a primera. Cada temporada s'ha patit per no baixar, i aquest any passa totalment el contrari.
Confia en l'ascens, ja sigui per via directa o mitjançant el ‘play-off'?
Penso que guanyar a Almeria és molt difícil. Evidentment les opcions per pujar de forma directa passen per guanyar-hi, però no tinc gaires esperances. La promoció d'ascens ja està assegurada i mai se sap. De totes maneres, la derrota contra el Xerez va ser un gran error. Si s'hagués guanyat ho tindríem més fàcil i no dependríem d'altres resultats. Malgrat tot, s'ha fet una gran temporada.
Si finalment es pugés, pensa que l'equip es mantindria a primera?
Això s'haurà de veure. De totes maneres, si t'haig de ser sincera, penso que l'equip no es mantindria. És veritat que amb l'ascens hi hauria més ingressos, però s'ha de pensar que el pressupost seguiria essent menor que el de la majoria d'equips de primera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.