2a DIVISIÓ A

El Girona no renuncia a Ángel

El Girona i l'Espanyol estan d'acord en la cessió, però el jugador voldria un altre club

Salamero diu que tenen encara més de 30 dies per fitxar dos esquerrans i dos davanters

La presència o no del migcampista Ángel Martínez en la disciplina del Girona la temporada vinent pot fer variar el disseny de la plantilla, segons va confirmar ahir el director esportiu, Javi Salamero. «Si Ángel no ve, necessitem un lateral esquerre, un jugador de banda també esquerrà i dos davanters. Si vingués, possiblement hauríem de fer algun reequilibri.» El Girona es resisteix a llançar la tovallola per Ángel i, de fet, ja ha arribat a un acord total amb l'Espanyol per la cessió del gironí, que coincidiria en la plantilla amb el seu germà, Jose. «Si no acaba al Rayo Vallecano, el Girona està molt ben situat, però també falta que el jugador mostri voluntat per venir», va afegir el director esportiu. En principi, l'Espanyol no preveu cedir Ángel a cap rival directe, però el migcampista també prioritzaria altres clubs abans que el Girona.

Amb el reforç de Tortolero –ahir ja es va exercitar amb el grup a Navata–, el Girona dóna per gairebé tancat el grup de centrals, amb David Cañas, Diego Rangel i Òscar Álvarez.

David Rodríguez, un impossible?

El Girona té clar que haurà de fer apostes importants en la davantera, però de moment no s'està desbloquejant cap possible incorporació. Un dels jugadors que més agrada és David Rodríguez –aquesta lliga passada ha fet 8 gols amb el Celta i l'anterior, 14 amb el Salamanca–, però hi ha cua per demanar la seva cessió, i, a més, l'Almeria pensa a quedar-se'l en la primera plantilla. Salamero va admetre que el mercat tard o d'hora ha de nodrir-se un cop els equips de primera decideixin els descartaments. Pel que fa als esquerrans, el Girona ja ha perdut definitivament Felipe -que ha fitxat pel Granada i avui ja s'hi entrenarà- , però al mateix temps va comentar que no hi ha pressa: «Tenim temps abans no comenci la lliga per fer 4 fitxatges. Si volguéssim, els tancaríem avui, però vam decidir anar a poc a poc per tenir millors opcions i no ens desviarem d'aquesta filosofia.»

Sense novetat dels transferibles.

El Girona no té constància que Paco Esteban, Raúl Martín, Migue i Arnal hagin definit el seu futur. «Nosaltres estem molt tranquils. No sé si ells haurien d'estar més preocupats pel fet de no tenir equip. El que tothom ha de tenir clar és que aquí no jugaran», va apuntar el director esportiu.

El club comunica a Eloi que no hi compta

El director esportiu del Girona va revelar ahir que ja ha comunicat al representant d'Eloi Amagat que el jugador no formarà part de la plantilla 2009/10 i que la millor alternativa per a totes les parts és buscar-li una sortida. El migcampista, que té contracte amb el Girona fins al juny del 2010, ja va jugar com a cedit el curs passat amb el Llorca, de segona divisió B. Eloi està concentrat a Navata amb la resta de la plantilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.