3a DIVISIÓ

El Palamós farà fitxa a Joel Murcia

El mitja punta Joel Murcia, que s'entrena amb el Palamós des del començament de la pretemporada, ha convençut Jordi Condom. El club farà fitxa a l'exjugador del Girona i el Cassà, i té la intenció que el davanter Carles Roca, que també estava a prova, tingui fitxa de la FE Palamós i l'alterni amb el primer equip. Roca va fer ahir un dels gols del Palamós, que es va imposar al Monells (2a regional). Jordi Condom va fer dos equips diferents i els palamosins van tenir un munt d'ocasions de gol.

MONELLS-PALAMÓS 0-3

MONELLS: Fran, Ramírez, Fabiano, Valle, Raül, Pano, Palomeras, Madeo, Bruno, Richi i José Luis (López, Llausàs, Noel i Magí).

PALAMÓS: Arribas, Álvaro, Charcos, Siscu, Petalla, Salvanyà, Ferran, Diego, Marc Vila, Carles Roca i Quintanilla (Bayona, Micki, Sergi López, Cornellà, Dídac, Carmelo, Pep Arau, Joel Murcia, Jaume Duran, Marc Pujol, Sarabia i Albert Criado).

GOLS: 0-1 (20') Marc Vila. 0-2 (40') Carles Roca. 0-3 (60') Sarabia. ÀRBITRE: Catalán Privat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.