BÀSQUET / 2a CATALANA

CASTELLDEFELS 70 - LA SELVA 73

Triomf de la Selva a la pista del Castelldefels que dóna oxigen als tarragonins en la lluita per evitar el descens. En un partit molt igualat que es va haver de resoldre en la pròrroga, el conjunt selvatà va mantenir el cap fred en els moments complicats, i a còpia de constància i una bona defensa va mantenir-se a prop del rival durant els 40 minuts. Quan faltava poc per al final, els visitants van recuperar 8 punts de diferència i van forçar la pròrroga, en la qual van mostrar-se més inspirats. / EL 9
CASTELLDEFELS:
Sánchez (8), Ollé (17), Bertiche (3), Morero (3), Malo (16) –cinc inicial–, Tejedor (2), Melero (3), Coll (2), Martín (10) i Cardó (9). 4 triples: Martín (2), Ollé i Malo. Tirs lliures: 8/15. 23 faltes.
LA SELVA:
Gutiérrez (21), Huertas (25), Llauradó (6), Riballo, Rodríguez (9) –cinc inicial–, César (2), Garriga (8) i López (2). 3 triples: Huertas (2) i Gutiérrez. Tirs lliures: 12/22. 18 faltes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.