L'Argon, en un partit irregular, recupera la tònica guanyadora

Va dominar a tongades, però sempre davant en el marcador

Anna Caula
ENTRENADORA DE L'ARGON
«Estic satisfeta perquè l'equip ha començat amb les idees clares i imposant els conceptes que havíem comentat abans del partit
«El 13-0 està bé, però hi ha moments en què el cansament d'aquest període ens passa factura
«Hem de ser capaces de no baixar mai d'un nivell d'intensitat correcte

L'Argon es va refer de la derrota de divendres amb una vitòria molt treballada contra el Tanit (69-73), en el segon partit del Torneig d'Eivissa. Amb aquest resultat, l'equip gironí ja acumula un balanç de quatre triomfs i una derrota en els cinc partits de pretemporada.

Les jugadores d'Anna Caula van aconseguir un parcial de 2-9 en només dos minuts, amb molt protagonisme de les jugadores exteriors. No va ser fins a l'11-19 que les pivots es van començar a posar a to. Però les locals van reaccionar i, a còpia de tirs lliures i d'un joc molt travat, es van col·locar a sis punts de l'Argon. Les gironines van recuperar el domini inicial i van aconseguir un parcial de 0-13 entre el final del primer quart i el començament del segon, cosa que va obligar les locals a demanar temps mort. L'entrenador del Tanit va fer un triple canvi i va fer entrar a la pista Silvia Lara, que, amb dos triples, va ser l'artífex d'un parcial de 12-0. A tres minuts del final, Caula va demanar temps mort i va aconseguir recuperar el control posant al parquet tres jugadores altes que van anotar des de sota el cèrcol.

L'espiral de joc irregular dels dos equips es va mantenir a l'inici de la segona part, quan el Tanit va fer un 5-0, que Traoré va aturar amb un triple. A l'Argon li va faltar continuïtat i fins a la reacció de Stampija no va aconseguir agafar un mínim de diferència (41-48, 28'). El quart es va acabar amb quatre punts d'avantatge per a l'equip gironí.

La pitjor ratxa de l'Argon va arribar en l'últim quart, quan li van empatar el partit a 52 punts amb un 2+1 en el primer minut. Malgrat tot, el Tanit no va aconseguir capgirar el marcador. Després d'un parcial de 0-7, el marcador es va tornar a igualar, primer amb un 62-64 (36') i després amb un 69-71 (39'). Dos punts més de l'Argon van servir per sentenciar el partit de manera definitiva. Avui s'enfrontarà al Puig d'en Valls (2/4 d'una), que ahir es va imposar per 72-66 al Sóller. Si les gironines vencen de més de sis punts, guanyaran el torneig.