MOTOR / GRAN PREMI DE QATAR DE MOTOCICLISME

Márquez fa podi en una cursa boja

Marc Márquez
DERBI (3r 125 cc)
«He intentat trencar el ritme quan anava líder però amb els problemes que tenia a la part del darrere crec que el tercer lloc ja està bé. A veure si podem millorar al Japó»
Pol Espargaró
DERBI (4t 125 cc)
«M'ha faltat una mica de motor a la recta per poder agafar el rebuf»

La primera cursa de 125 cc va ser típica de la categoria, amb un grup de set pilots amb el ganivet a les dents disposats a no deixar escapar l'oportunitat de pujar al podi. Gairebé fins a l'última volta, va fer la sensació que podia passar de tot i més, a causa dels avançaments constants i dels incomptables canvis de lideratge.

En aquest grup hi havia els tres catalans de la categoria, tot i que finalment només Marc Márquez va aconseguir pujar al podi, el tercer de la seva carrera. El pilot de Cervera i Efrén Vázquez van ser dos dels que més van treballar durant tota la cursa, però la victòria va acabar sent per a Nico Terol. El pilot d'Alcoià va obrir un forat concloent quan faltaven dues voltes pel final, de manera que els seus rivals es van dedicar a lluitar pel segon i el tercer lloc. Márquez i Espargaró es van tocar dues vegades en un mateix revolt, però afortunadament tots dos van continuar sobre la moto i s'ho van jugar tot en l'última volta, que Vázquez va començar segon.

Els dos catalans el van superar, però tot es va decidir en la recta d'arribada, en la qual el basc feia valer la seva punta de velocitat, i acabar segon, i Márquez deixava Espargaró fora del podi. Esteve Rabat també va lluitar entre les primeres posicions, però finalment va quedar setè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.