HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

El GEiEG s'esforça però perd a Alcoi

El GEiEG es va avançar dues vegades a la pista de l'Alcoi, però finalment va ser derrotat en un partit amb molta igualtat. Els grupistes van començar molt bé, ja que Casadevall marcava el 0-1 en el primer contracop. Un minut després, els valencians empataven i, pocs segons abans del descans, Casadevall tornava a transformar després d'una jugada confusa a l'àrea local. Després de la represa, l'Alcoi va sortir a totes i Lâ i Sáez van fer efectiva la remuntada local amb dos gols en el mateix minut (3-2). Farrés tornava a igualar el marcador en el minut 34 (3-3), a partir del qual tots dos equips van tenir bones ocasions. L'únic equip que les va aprofitar va ser l'Alcoi, amb un gol de Rodero en una jugada fortuïta (4-3).

ALCOI
4
GEiEG
3
ALCOI:
Navedo, Illa, Sáez, Maggio, Cañellas, Santiago, Lâ, Rodero, Gil i Tarrazo.
SIDORME GEiEG:
Fernández, Casadevall, Gaspar, Farrés, Cruz, Acuña, Figa, Pujadas i Cantarero.
GOLS:
0-1 (1') Casadevall. 1-1 (2') Cañellas. 1-2 (25') Casadevall. 2-2 (26') Lâ. 3-2 (26') Sáez. 3-3 (34') Farrés. 4-3 (42') Rodero.