HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

El Lloret ha de remuntar per superar l'Alcoi

Després de tres derrotes seguides –lògiques, contra el Reus, el Vic i el Liceo–, el Lloret es va retrobar amb el triomf en el partit avançat per a la repesca de la lliga de campions. Però va haver de suar perquè el capità de l'Alcoi, Cristian, va marcar de penal i tot seguit Xavi González no va poder transformar la pena màxima de què va disposar. El partit va ser igualat, poc vistós i, en la primera part, amb poques ocasions. Sort que Marc Tibau va poder aprofitar una acció de Xavi González per empatar abans del descans. En la segona meitat, més ocasions a pilota aturada: falta directa de Diogo La (44'), penal de Víctor Crespo (45') i, per fi, el 2-1 en la primera falta directa per acumulació. Al final, Cristian i Cañellas van fer treballar Serra.

GRUP LLORET
2
ALCOI
1
LLORET:
Serra, Marc Tibau, Rodri, Xavi González i Lladó; Martos i Crespo.
ALCOI:
Navedo, Sáez, Maggio, Cañellas i Cristian Santiago; Rodero i Diogo La.
GOLS:
0-1 (7') Santiago (penal). 1-1 (14') Marc Tibau. 2-1 (47') Xavi González (f. directa)