HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

Domínguez, gairebé fet

Agafarà el relleu de Carlos Figueroa a la banqueta del Reus

Sembla que Gual marxarà i el club ja li busca un substitut

El fins ara segon entrenador Alejandro Domínguez serà el substitut de Carlos Figueroa a la banqueta del Reus si no hi ha res de nou i les dues parts acaben de concretar l'acord en les pròximes hores. Domínguez va arribar al Reus com a jugador procedent de l'Alcobendas i després del seu pas al conjunt roig-i-negre va acabar en el Vilanova. Abans de ser segon de Figueroa havia estat coordinador de la base del club. Va penjar els patins en la temporada 2005/2006. A banda de Domínguez s'havia pensat inicialment com a substituts de Figueroa Nene Zabalia, que ja va ser tècnic del primer equip roig-i-negre, i fins i tot el Negro Páez. El tècnic portuguès José Querido, que no seguirà en el Liceo, també s'ha ofert al Reus.

Gual encara no ha comunicat oficialment a la junta directiva la seva decisió, però tot sembla indicar que acceptarà la proposta del Liceo, que és superior econòmicament a la del Reus. La contraoferta a la baixa que li va fer el conjunt roig-i-negre a causa de la crisi econòmica no ha convençut el de Sant Sadurní, que dubtava si marxar a la Corunya pels condicionants familiars però finalment s'ha decantat. A més, la marxa de l'internacional Pedro Gil també podria haver influït en la decisió, en aquest procés accelerat de descapitalització de la plantilla que fa poques setmanes va conquerir la copa d'Europa. El club no dóna per perdut el jugador, però ja ha començat a sondejar el mercat per trobar-li un substitut. Les opcions de l'OK Lliga no són gaires, però sí que hi ha alternatives a Itàlia, a on molts jugadors arrosseguen llargs deutes i que, en canvi, tot i haver de marxar de casa, valorarien poder comptar amb una quantitat que, malgrat no ser gaire elevada, saben que sí l'acabaran tenint.

Bertolucci i Velázquez.

En aquest sentit, algun dels millors jugadors de la Lega, tant italians com argentins, podrien acabar en el Reus, sempre que Marc Gual no respongui afirmativament. Entre les alternatives hi hauria Mirko Bertolucci (Follonica), un jugador de molta experiència i qualitat, o l'argentí Mariano Velázquez. L'altra opció és que Toni Sánchez continuï al club.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.