GOLF

Setmana d'escola

Pol Bech va renovar dimecres la targeta de l'Alps Tour amb un 27è lloc a Riva dei Tessali

Avui debuta a Múrcia en la Second Qualifying de l'European Tour, amb l'objectiu de ser a la PQ3

El golfista de Fontanilles corria el risc de quedar gairebé fora del circuit professional de mitjà nivell si no aconseguia renovar la targeta de l'Alps Tour, que l'any passat va perdre en no poder competir en prou tornejos del circuit satèl·lit del Tour Europeu, que ha jugat a un nivell prou respectable en els últims anys. Per això, de dilluns a dimecres ha hagut de jugar a Riva dei Tessali tres recorreguts que l'han revifat com a membre de ple dret de l'Alps. En la primera jornada va fer un 74 que no acompanyava gaire a l'optimisme. Però va reaccionar. L'endemà va sumar cinc cops menys que en el debut i es va endinsar en zona de classificació. En el darrer recorregut, va fer un 70, que el va situar en la posició 27, suficient per passar el tall i poder continuar jugant en el circuit Alps Tour en el cas que no li sigui prou favorable el seu discórrer per l'Escola del circuit Europeu, que disputa des d'avui (ahir al matí encara era a Itàlia) a Múrcia.

Des d'avui, divendres, i fins a diumenge jugarà en el camp murcià de la Hacienda del Álamo, camp que li ha d'obrir les portes al dret a jugar, almenys, el Challenge Tour, el segon circuit europeu. Si acaba en les quinze primeres posicions (l'organització acabarà de confirmar avui al matí el nombre total de jugadors que accediran a la PQ3) podrà disputar el torneig definitiu, el que es farà la setmana vinent en el PGA de Catalunya de Caldes de Malavella. Ser dels 30 millors a Caldes el convertiria en nou jugador de l'European Tour, el segon circuit professional del món.

Aquesta és la primera temporada en què el golfista de Fontanilles ha passat de la primera PQ1. Amb la disputa de la PQ2 aquesta setmana a Múrcia ja té un premi. La tensió l'ha deixat a Itàlia: saber que afronta la PQ2 amb el coixí de tenir renovada la targeta de l'Alps Tour li pot restar tensió innecessària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.