Waldo i Coeter II protagonitzaran a Bellreguard la final del campionat individual de Raspall

El trinquet de Bellreguard acollirà en la nit del pròxim divendres 4 de desembre la final del campionat Individual Bancaixa de raspall, partida que s'ha presentat en la seu de la Fundació Bancaixa. En l'acte han participat els dos contendents, Waldo i Coeter II, el vicepresident de la Fundació Bancaixa, José María Catalunya, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán i Alfredo Hernando, gerent de l'entitat organitzadora, Frediesport.

Waldo és el vigent campió del torneig i el pilotari que acumula major nombre de títols en el mà a mà, amb un total de 6. Per la seua banda, Coeter II afronta la seua tercera final, de les quals ha guanyat una (temporada 2006 enfront d'Agustí). Coeter II pot presumir de ser l'únic mitger que ha conquistat el títol en esta competició que tradicionalment ha estat reservada a pilotaris que ocupen la demarcació del rest.

El defensor del títol, Waldo, ha comentat que «afronte la final amb molta motivació. Pot ser que siga el favorit però les partides cal jugar-les i no acaben fins que algun dels dos arriba a 25. Coeter II és un rival a tenir molt en compte». Quant al plantejament de la partida, el pilotari d'Oliva ha assenyalat que «no tinc una tàctica definida. Sí tinc clar que el meu joc ha de passar per buscar la galeria quan estiga al rest i apretar amb la treta perquè ell no arribe a estar còmode quan jo em situe en el dau. He d'evitar la seua volea i bot de braç, que són colps en els quals Coeter II és demoledor», ha dit.

Per la seua banda, Coeter II ha dit que «està clar que Waldo és millor que tots nosaltres i més en el mà a mà. Jo intentaré fer un bon paper i si és possible donar espectacle, encara que sóc conscient que la victòria és molt complicada. Encara així no renuncie a les meues opcions, clar», diu.

Quant al seu moment de forma, el jugador assenyala que «no arribe a la final tan bé com l'any passat. Físicament estic bé; crec que és més una qüestió de confiança», comenta. I quant a la tàctica a utilitzar, Coeter II comenta que «les meues opcions passen per assegurar el joc del rest i després intentar sorprendre des del dau, encara que va a ser complicat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.