Oliva tindrà un nou trinquet al 2011

La nova instal·lació esportiva s'ubicarà al Poliesportiu Municipal, comptarà amb una superfície de 1200 metres quadrats i tindrà una paret de vidre

El regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Oliva, Waldo Vila, va anunciar el dimecres 23 de desembre el projecte de construcció d'un nou trinquet a Oliva. El seu pressupost és de 1.200.000 euros i la previsió, segons Vila, és que siga finançat integrament pels fons estatals del Plan E del 2010.

La nova instal·lació esportiva estarà ubicada al Poliesportiu Municipal, al costat del Pavelló i comptarà amb una superfície de 1200 metres quadrats dividida en dues plantes. En la primera es contempla una zona d'accés, vestuaris, taquilles, banys, un magatzem i la pròpia canxa de joc. En la segona, una cafeteria i una grada. L'aspecte més innovador d'aquesta infraestructura esportiva, com va apuntar Vila, és que una de les parets del trinquet serà de vidre.

La previsió, i les exigències del Plan E, apunten que l'execució tindrà un any de durada. Així, en 2011 es preveu que Oliva tinga ja el nou trinquet.

El projecte ha estat encomanat a l'estudi Arquitetura, Gestión y Decoración dirigit per l'arquitecte gandià Gabriel Angel qui, com va explicar el regidor d'esports, ja havia estudiat les deficiències i mancances de diversos trinquets del País Valencià i, per tant, podia comptar amb un projecte en poc temps donat que, segons va comentar Vila, els terminis de presentació de projectes per al Plan E són bastant acotats.

Pel que fa al trinquet actual, Vila va explicar que és tracta d'una propietat privada que l'Ajuntament arrenda per cedir-ne l'ús a l'Escola de Pilota. Ara bé, el sòl d'aquest està contemplat com a zona esportiva i la intenció del govern olivà és continuar donant-li ús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.